Célunk a letenyei polgárok biztonságérzetének növelése, valamint a városban egyre többször előforduló betörések, lopások visszaszorítása, megszüntetése.

Figyelni szeretnénk a gyermekekre, az idősekre: az utcán, az otthonukban. Az idősek, az egyedülállók megvédése mindenki kötelezettsége.
Az Ön segítségét is kérjük a közterületeken megnyilvánuló vandalizmus megszüntetéséhez, az "erősködő", buta magatartású egyének felderítéséhez. Akció-készenlétben vagyunk a hegyi ingatlanok betörői és fosztogatói ellen.

Városunk elhelyezkedéséből adódóan - lévén, hogy a horvát határ mellett fekszik, - egyre nagyobb az idegenforgalom. Annak érdekében, hogy a nyári idegenforgalmi szezon bűncselekményektől mentes legyen, nagy hangsúlyt fektetünk annak zavartalan lebonyolításának elősegítésére.

Az esti és éjszakai járőrszolgálatok alkalmával rendszeresen ellenőrizzük a vállalatok telephelyét, a kereskedelmi és vendéglátó helyek környékét, a lopások és betörések lehetséges helyeit. A közvilágítás hiányosságait, a rendbontás eseteit azonnal jelezzük. Ennek érdekében sikeresen együttműködünk a Határőrséggel és a Rendőrséggel. A közös szolgálatok rendszeresek.
bohusferenc@gmail.com